Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

1968 Dodge „SlamCharger“

1968 Dodge SlamCharger
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8.5
Уникалност
7.5
Искаме го
9.5
8.5

SlamCharger

Масивен, мощен, лъскав и шумен. Какво повече може да поиска един мъж за гаража си.

Роден през 1968 година… Това е миналия век и ако беше човек със сигурност щеше да има проблеми със ставите, съня и простатата. Последното е гарантирано, защото щеше да бъде мъж, и то какъв. Но роден под щастливата звезда на Dodge и наречен Charger героят в тази публикация е обречен да пребъде. Надали някой от работниците в Детройт сглобявал точно този автомобил му е минавало през акъла, че той ще се превърне в нещо повече от обикновено спортно купе. За щастие той попада в ръцете на Steve Enochs собственика на Muscle Rod Shop, който го превръща в уникален мъсъл автомобил.

SlamCharger както вече е новото му име получава пълна реставрация на купето. Същото вече е пребоядисано в „бонбонено“ (извинявам се за асоциацията, която определено е неподходяща на фона на мускулестия герой) зелено. Модерният цвят покрива раздутите калници и ръчно изработеният преден капак. Към стилните преработки се включват новия комплект хромирани джанти, по-ниското окачване и „спортните“ черни ленти по цялата дължина на купето. Истинската красота обаче идва от сърцето на SlamCharger. То е подменено с ново, 6,3-литрово „чудовище“. Трансмисията е 4-степенна ръчна за постигане на пълното щастие зад волана. Към списъка с подобрения и промени влизат по-големи спирачни дискове, подменени светлини, намеса в интериора и много още.

MRS Dodge SlamCharger бе обявен в e-bay за продажба като причината за това бе събиране на средства за нов проект (няма да е Charger). Какъв ще е може би скоро ще разберем, защото автомобила беше закупен. Обявената цена от $85 000 бе потвърдена с едно единствено залагане.

Добави коментар