Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

AmericanMuscle календар 2013

Nasko Nikolov

Въпреки, че сме почти на половината на годината рекламните агенции не спят. Предвидливите започват още от сега да подготвят рекламния сезон свързан с края на настоящата година и началото на следващата. В подготовката влизат изработката на множество фирмени сувенири и естествено фирмени календари. Вече не веднъж сме писали за може би един от най-известните календари в света на тунинга, но все пак нека не забравяме, че той не е единствен.

Много фирми от бранша подготвят ежегодно поредния брой на календара, който би красил стената ви 365 дни. Логично от там греят снимки на силно тунинговани автомобили в компанията на красиви модели с оскъдно облекло.

Такъв обещава да е и календара на един от главните играчи на тунинг сцената предназначена за моделите на Ford Mustang. Освен с огромния си асортимент от тунинг части и аксесоари AmericanMuscle се гордее и със своя календар, естествено посветен на любимата марка.

Тазгодишното издание обещава да бъде страхотно. Поне така смеем да мислим от видеото заснето по време на снимките за календара. В него вземат участие автомобили като Shelby GT500, Boss 302, Laguna Seca, 2013 GT, Terminator Cobra, Project Blackout, Mach 1 и Iacocca Silver 45th Anniversary Edition. Всичките те са ибрани след гласуване на фейсбук страницата им.

За моделите нямаме данни, но определено подхождат на автомобилите.

Добави коментар