Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 25.05.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Andrea Friedrich и нейният Golf GTi mk5

Andrea Friedrich и нейният Golf GTi mk5
Nasko Nikolov

Свикнали сме да приемаме автомобилният тунинг като мъжки спорт или хоби. Факта, че заниманието е 100% автомобилно ориентирано, и че в повечето случаи предполага към цапане на ръцете с масло е достатъчен да прогони и малкото кандидати от срещуположния пол решили да се захванат с тунинговане на автомобили. За радост все пак има такива и определено се явяват силна конкуренция.
Една такава девойка е  Andrea Friedrich – 23-годишна германка, която изкарва парите си като брокер на недвижими имоти, а в свободното си време придобива титли като Miss Yamaha 2012 и Monster Energy Girl. Освен всичко това тя притежава и състезателен лиценз, който използва на някои от сериите на Нюрбургринг.

Освен всичко това тя е собственик и на не лошо тунингован Golf GTi. Автомобила е от петата генерация на всенародният любимец и преди години е излязъл от завода с 2-литров TSI двигател и мощност от 197 конски сили.

Днес Голфа на Андрея е порядъчно тунингован благодарение на германския тунер BBM Motorsport. 5-цата вече разполага с 331 конски сили и още по-голям въртящ момент (460Nm). Резултата е постигнат благодарение на ново турбо, двойно по-голям интеркулер и отворена изпускателна система. Това води до цифри като 5.1 секунди за спринта от място до 100 км/ч и максимална скорост от 275 км/ч.

BBM Motorspor е добавил и спортно окачване KW Club Sport и по-добра спирачна система изградена от дискове 355 x 32 и 4-бутални спирачни апарати. Модела на джантите е TEC, а размера им е 18 цола.

Задната седалка е премахната за да освободи място за захващането на спортните колани и на новата предпазна клетка. Отвън автомобила е опакован в матово синьо фолио, нашарено с рекламни стикери.

Ако желаете да притежавате същата кола като тази нагласете €19,500 за тунинг пакета и се свържете с BBM Motorsport и в последствие с Andrea Friedrich да се сверите часовниците. Но не забравяйте, че все още младата Andrea определено е напред с материала.

Добави коментар