Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW 1M Coupe по германски

BMW 1M Coupe по германски
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
8.5
Искаме го
6.5
7.3

Deutschland uber alles

Трябва много да ти липсва родната Германия за да сътвориш такова чудо в Япония. Но от друга страна точно този германски автомобил може съвсем спокойно да се гордее със своята родина и да се представя така където и да било.

И тъй като сме във времето на Световното първенство по футбол няма как да не му обърнем внимание и тук. Навсякъде по света и особено в тези държави, които са участници, всичко боядисано в световете на националните флагове е на почит тези дни. Като започнем от боядисаните лица на екзалтираните фенове на стадиона и пред телевизионните екрани, преминем през хилядите  специализирани стоки по магазините и стигнем до великолепното… BMW 1M Coupe. Да, и то влиза в листата.

Макар че, ако трябва да съм честен този „баварец“ не влиза точно в графата „Футболна тематика“, но пък нищо не пречи да го свържем с най-известното към момента световно събитие, нали? А той, BMW 1M Coupe също заслужава световна слава. Всичко по този автомобил сочи към Германия. Като започнем от очевидното, че е роден там преминем през цветовото оформление от трите основни цвята от германският флаг и стигнем до едва забележимото M-лого, което тук е със подменени цветове. Известният синьо-бял пропелер е отстъпил място на орела – символ на Германия.

Ще кажете, какво толкова, малко винил и подменени емблеми, нищо особено. Не сте прави. Ако се загледате по-внимателно ще забележите, че малкото купе се е сдобило с бодикит от RevoZport, които се състои от преден спойлер, заден спойлер и дифузьор. Всичките те произведени от карбон

И при цялата тази работа по екстериора на BMW 1M Coupe, няма как да няма промени и под капака. Все пак един софтуерен ъпгрейд примерно би му се отразило добре и би подплатило различната му визия. Но дори и оставен с оригиналното си сърце, което е 3-литров, 6 цилиндров битурбо двигател, произвеждащ 340 конски сили, автомобила би бил приет от автомобилните фенове. Пък били те и в Япония, от където явно е този иначе така германски автомобил.

Етикети

Добави коментар