Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW 328i в оранжево

BMW 328i в оранжево
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
4.5
Искаме го
7.5
6.7

Candy

Няма значение дали ни харесва или не. Важното е да привлече погледите на Bodensee, а след това щастливия собственик може да си остане по BBS-ки и койлове.... И 311 конски сили да не забравяме.

Има някакъв чар в автомобилите от клас комби. Като оставим настрана тези които са достатъчно грозни да вършат единствено товаро-раазтоварна  дейност на пазара от години има модели, които дори и без намеса на тунери са повече от красиви. А когато комбито е с марка BMW вече говорим не само за красота, а и мощност. Да вземем за пример BMW 328i Touring (F31) който излиза от завода със завидните 241 конски сили, произведени от 4 цилиндровия бензинов агрегат. Достатъчно мощност за забавление със „семейното“ комби.

Именно този модел е използван за направата на шоу автомобила на tuningsuche.de с който ще участват на изложението Tuning World Bodensee. За тези от нас, които няма да успеят да посетят изложението на живо, от сайта са пуснали малко повече информация за проекта. Като за начало софтуера на двигателя е оптимизиран, в резултат на което мощността е нараснала до 311 конски сили, което никак не е лош резултат за ECU upgrade. Промяната продължава с полирани 20 цолови джанти от BBS и окачване DCC Plug & Play от KW.
Автомобила е покрит с оранжево фолио благодарение на Putscher Car Wrapping. Контрастно на цялата „портокалова“ тема са тапицираните в черна алкантара странични огледала и емблеми.

Отзад можем да открием изпускателна система взета назаем от модела 335i и модифициран дифузьор в черно със открояващ се кант в електриково синьо.

Добави коментар