Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW M3 от Prior Design

BMW M3 от Prior Design
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
4.5
Уникалност
3.5
Искаме го
5
4.3

Мелез

Подозирам, че E46 модел с този бодикит от Prior Design лесно може да намери място в графата "Селски Тунинг". Определено тези брони не са за този модел.

Независимо от факта, че в момента по-голямата част от тунинг фирмите по света работят по новото поколение на BMW 3-Series, студиото Prior Design пусна тунинг програма за модела E46. Пуснат за продажба през далечната вече 1998 година седана никога не е имал „напомпана“ М3 версия. Тези, които все пак държаха да са собственици на четириврато Е46 М3 трябва да прибягват до известни и не толкова известни тунинг майстори. И докато някои се насочват директно под капака с подготвения за подмяна S54 двигател, то други се придържат към външният вид на автомобила си.

От тази седмица нещата за втората група от BMW ентусиасти ще бъдат една идея по-лесна, благодарение на Prior Design и техният бодикит. Но вместо да се насочат към копирането на E46 M3 модела (което е лесно постижимо с помощта на стокови части от BMW) те предлагат кит, който позволява да превърнете седана в Е90. Комплекта се състои от предна броня, задна броня и странични прагове, всички те идеално пасващи на E46 купето.

И въпреки, че като замисъл звучи доста добре снимките в галерията по-долу показват нещо съвсем друго. Сякаш нещо не е на мястото си. Разгледайте ги и вие и споделете мнението си в коментарите.

 

Етикети

Добави коментар