Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

One Comment

BMW X6 от Mansory

BMW X6 от Mansory
Nasko Nikolov

Базираната в Швейцария фирма за тунинг Mansory е известна със странните си виждания за доработка на автомобили от високия клас. От скоро време обаче фирмата се зае и с по-нисък клас, като за в момента набляга на SUV моделите. След Range Rover Sport и BMW X5 дойде времето и на купе-подобния BMW X6.
И тук тунерите от Mansory са в стихията си що се отнася до промени по екстериора. Няма как да не остане незабелязана предната броня. Дали е сполучлива или не, решавате вие, но със сигурност върши двете задачи за които е поставена – постъпване на повече въздух към двигателния отсек и естетика. Независимо дали на пътя или паркиран автомобила ще събира погледите на минувачите благодарение на модифицираната броня. Останалите компоненти включени в аеродинамичните промени включват преден капак с допълнителни отвори за въздух, дифузьор, крило на задния капак и спойлер на задното стъкло. Всички аксесоари са направени от карбон. Калниците са разпънати съответно с 70мм отпред и 80мм отзад за да освободят достатъчно място за новите олекотени 23-инчови джанти с гуми 315/25R23.
Що се отнася до мощността на автомобила от Mansory разчитат на няколко промени за достигането на 660к.с. Промените включват инсталиране на нов софтуер за управлението на двигателя, нови оптимизирани изпускателни колектори и изпускателна система от неръждаема стомана, която завършва с два сдвоени накрайника вградени в задния дифузьор. Благодарение на тези промени величественият SUV взема спринта от 0 до 100км/ч за 4.2 секунди, което е с половин секунда по-бързо от серийният модел. Максималната скорост е ограничена електронно на 300км/ч.
За интериора от тунинг компанията предлагат избор от множество допълнителни елементи, като спортен волан, кожа Алкантра и други декоративни елементи от дърво и карбон.

Етикети

Comments

Добави коментар