Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Ford Transit SportVan Special Edition

Ford Transit SportVan Special Edition
Nasko Nikolov

Подразделението на Форд в Англия реши да отпразнува 45-ия рожден ден на модела си Transit с пускането на пазара на ограничена серия наречена Transit Red SportVan. Той е базиран на късата база на модела (260) задвижвана от 140 конски сили на дизеловия TDCi с обем 2.2-литра. Transit SportVan предлага огромен брой екстри, някой от които неприсъщи за този клас автомобили.

Ford Transit е символ за работен автомобил винаги готов да превози багажа ви от точка А до точка Б. Споменаването на името му никога не би предизвикало асоциация с автомобилният тунинг. Но това не важи когато става на въпрос за специализираните серии Transit. От 2006 година досега бял свят видяха Performance Blue, Sea Grey, Panther Black, Frozen White и Ink Blue. Всички те вземат името си от цвета в който са боядисани. Друга характерна черта са двете ивици в стил Mustang Eleanor преминаващи по цялата дължина на товарния автомобил.

Както вече сте се досетили тазгодишната серия, лимитирана до 100 броя е в червено (Colorado Red). Ивиците придаващи спортен дух са в контрастиращо бяло. Към външните промени влизат и 18-цоловите алуминиеви джанти в графитено сиво опаковани с нископрофилни гуми 235/45, декоративни прагове, спойлери и под двете брони, раздувки по калниците и хромиран двоен накрайник на ауспуховата система.

Интериора на Red SportVan глези пасажерите си с климатик, CD чейнджър с управление от волана, автопилот, затъмнени ел. прозорци, велур по седалките и кожен волан. Към пакета с екстри влизат и незаменимите ABS, ESP, еърбег за водача и пътниците и аларма. За тези, които това не е достатъчно от фирмата предлагат допълнителен списък, който включва вградена сателитна навигация с 5 инчов цветен дисплей, кожени седалки, LED дневни светлини и LED осветителни тела за пътническия и товарния отсек.

Добави коментар