Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Позлатен Mercedes-Benz S63 AMG

Carlex Design Mercedes S63 AMG
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
5.5
Уникалност
7.5
Искаме го
4
5.7

Кюлче

Нека обаче не забравяме, че някой е поръчал този интериор. Богатите хора си имат техни мании, които ние няма как да разберем.

По света (и у нас) има хиляди фирми и фирмички, които са насреща да ви помогнат когато решите да похарчите някаква сума за тунинговане на автомобила си. И тук не говоря за магазинчетата предлагащи елементи, които сами може да инсталирате. Става на въпрос за цели тунинг проекти, които ще променят базовия автомобил до неузнаваемост или за колкото стигнат парите ви. Естествено колкото повече са те, толкова по-голяма е конкуренцията. Всички искат да предложат уникалната сделка, на която няма как да откажете. Едни се хвърлят да впрегнат колкото се може повече коня под капака, други да подобрят и променят външният вид на автомобила, а някои съсредоточават своите сили в интериора.

Полската фирма за интериорен дизайн Carlex Design е една малка частица от този бранш, която се занимава основно с интериорен тунинг. Нямам идея каква и колко е конкуренцията им, но с последното си произведение са ги поставили в джоба си. Тяхното предложение е за всички собственици на Mercedes Benz S63 AMG от 2014 година. Монтираните от Carlex Design нови елементи в интериора спокойно могат да се поберат в пазарска торбичка, но ефекта, който предизвикват не може да се опише с думи. Луксозният салон се е превърнал във витрина на златарски магазин. На практика всички части непокрити от естествена кожа или лак са позлатени с истинско 24-каратово злато.

Не смея да се замисля какъв ще е отговора на конкуренцията и не искам да съм на мястото на човека, който е отговорен за почистването на този салон.

Добави коментар