Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.06.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW M3 от Leib Engineering

BMW E93 M3 от Leib Engineering
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
3.5
Искаме го
6
5.7

Скромно

Защо пък не? Малко старичко купе, но натъпкано с екстри и конски сили под капака. Липсва само немския аутобан.

Въпреки, че Е93 модела е спрян от производство, тунинг специалистите все още не губят интерес към „бавареца“ и все още вадят проекти базирани върху него. Пресен пример за това идва от германската Leib Engineering.

Тяхната разработка може смело да се нарече „слийпър“ поради факта, че купето е запазило оригиналната си визия. Дори М3 емблемите са премахнати. Единствената промяна е в лицето на новите 19-цолови джанти взети назаем от 1М.

За ъпгрейда на V8 двигателя, специалистите от Leib Engineering са се обърнали към своите сънародници от G-Power. Така основата на силовия тунинг става суперчарджер системата им. От там нататък в Leib Engineering запретват ръкави и добавят нова всмукателна система от карбон и неръждаема стомана, оптимизирани запалителни свещи, софтуерен ъпдейт и нова изпускателна система. Последната предлага и управление на звука с помощта на вградените клапи. В крайна сметка 4,0-литровия двигател произвежда 610 конски сили.

Leib Engineering BMW M3 идва и с ново регулируемо окачване. То е на фирмата KW и позволява да се настройва от заводския софтуер на автомобила.

Добави коментар