Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.02.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes-Benz S-Class от Lorinser

Mercedes-Benz S-Class от Lorinser
Nasko Nikolov

Оценката

Уникалност
5.5
Красота
2.5
Искаме го
1
3

Подигравка!

Силно се надявам, че това е проучване на пазара и няма да видим нищо повече от отворите на задната броня на живо.

Няколко пъти погледнах календара, но уви не сме 01 април. Информацията от дългогодишния тунер на автомобили с марка Mercedes, Lorinser е нереална според мен. Вариантите са няколко: някой служител работещ в отдела за връзки с обществеността е решил да си тръгне с гръм и трясък, или конкурентни фирми играят подмолно…. или просто във Waiblingen са полудели.

Оскъдните скици на визията им за новата S-класа са меко казано потресаващи. До сега познавахме Lorinser като сериозна фирма с много добри разработки върху автомобили от германския гигант. Това което те предлагат за новият W222 е по-скоро подходящо за някоя японска бегачка. Още на първата скица се набива на око (натрапващо) огромната предна броня, която включва в себе си три отвора за въздух. Отзад са добавени допълнителни отвори по бронята, чиято цел е да отвеждат топлия въздух от колелата. Целия боди кит е увеличил видимо размерите на лимузината и й е предал агресивен вид.

Дали под капака ще има продължение на агресивната линия информация няма. Съдейки по тунинг разработките на Lorinser следва да очакваме адекватна намеса в двигателния отсек.

Но пък от друга страна това не е Lorinser, който познавам.

 

Добави коментар