Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

One Comment

Remap Files

Remap Files

Фирма Optimal Remap ЕООД е основен доставчик от повече от 7 години на големи български и европейски тунинг фирми. Предлага професионална изработка на тунингован софтуер за леки автомобили, лекотоварни и товарни и камиони. Предлагания софтуер е с доживотна гаранция и е съобразен с екологичните норми приети от Eвропейския съюз.

Разполагаме с база данни от над 10 000 оригинални файла. Имаме изработени над 6000 модифицирани файлове за автомобили, микробуси, камиони и лодки, като голяма част от тях са тествани с хиляди километри пробег по пътищата на Европа и страната. Немалка част от тях е тествана на дино стенд след монтажа като са отчетени отлични показатели в мощността и въртящия момент.

Като официален представител за България на италианската компания ALIENTECH Srl.  и немската – BATRONIX Gmbh. предлагаме всички техни продукти.

Предоставяме възможност за партньорство с нас, както и пълно съдействие при стартиране на бизнес в областта на чип тунинга.

Сайта е предназначен за ползване от фирми за чип тунинг и не е подходящ за крайни клиенти, които не разполагат с необходимото оборудване за програмиране на ECU.

 

www.remapfiles.com

 

 

Comments

  1. Румен

    Здравейте интересувам се от файлове какви са цените

Добави коментар