Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 22.05.2022

Scroll to top

Начало

Тунинг Сайтове

Всички сайтове посветени на тунинга, които не отговарят на критериите за тунинг магазини, тунинг форуми и чип тунинг.

Racing Mania

09.12.2012 |

Голямо разнообразие от тунинг аксесоари за Вашия автомобил. Тук може да намерите почти всичко за силовия тунинг, като и някои артикули за външен тунинг.

Още

AutoBild Tuning

04.06.2012 |

AutoBild е познат на българските читатели още от времето преди 1989 г., но директното му присъствие на пазара стартира през 2002 г. Изданието е известно с откритите си и безпристрастни коментари, които не спестяват истината в нито един аспект. Информацията е структурирана точно, ясно и достъпно за читателите, а прочутите сравнителни тестове на AutoBild са най-добрият източник на информация за милиони потребители по света. Именно този модел, изобретен от AutoBild, постепенно се налага като задължителен стандарт за всички издания в тази сфера. Още

Тунинг Коли

08.05.2012 |

Няма човек за който автомобила не е просто средство за предвижване от точка А до точка Б, който в даден момент да не е пожелал да направи промени по личния си автомобил. Какво по-хубаво от това автомобила ти да е по-различен, какво по-хубаво от това да покажеш на всички своето виждане за настроен автомобил.

Tuning Cars ще се опита да направи точно това – да покаже различното виждане за тунинг коли…

Още

Marvel

21.04.2012 |

Създадохме „Марвел Сливен“ ЕООД през 1987 година. От самото създаване на фирмата до сега сме тясно специализирани в производството на изделия от стъклопласт. В началото произвеждахме предимно спойлери за мотоциклети, в последствие за пръв път в България, започнахме да произвеждаме шлемове за мотоциклети със сертификат за качество.

Още

Tuning Center

24.01.2012 | 1

Ако търсите повишаване на мощността и въртящия момент на автомобила си, Вие сте попаднали на правилното място!
Предлагаме оптимизиран софтуер за над 3500 различни модела автомобили,  който ще намали разхода на гориво, ще увеличи мощността и ще подобри въртящящия момент на двигателя. Ако Вашата кола не е в списъка, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашитенужди.

Още

ЕТ Изкуство

15.12.2011 |

Автотапицерии и интериор – претапициране на кожени салони, волани, тавани, кори, табла, колонки, изработване на мехчета за скоростни лосотве, седалки на мотори и др.
Тунинг изпълнения – различни комбинации на материали, шевове и кройки.
Материали – автодамаски с доказано качество, изкуствени и естествени кожи, алкантара и др.

Още