Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Блог

17.април.2014г.

BGTUNERНаправихме малко козметични промени по сайта. Някои от тях забележими, други не. Като цяло визията е останала непроменена. Променена е структурата на показването на новините на началната страница. Смятаме, че така е по-изчистено и по-удобно за вас, потребителите. Другата промяна, която е почти незабележима ( и може би временна) е добавянето на фон. Съвсем ненатрапваща се сива текстура, която би трябвало да подчертае основната част на сайта, където се намира цялата информация. Друго нововъведение е изваждането на основните категории във футъра (най-долната част). Така по-лесно може да стигнете до новините свързани с любимата марка.
И последно, но не на последно място е добавянето на +1 бутон под всяка публикация, чрез който може да гласувате в Google+.


23.януари.2014г.

BGTUNERОт днес вече можем да се похвалим с попривършен превод на български език. Не е на 100% за да запазим естетиката му, но основните неща са вече достъпни дори и за малцината от Вас, които не се оправяте с английския. Не че сме отвъртяли голяма работа, но сме длъжни да го споменем. Естествено, ако откриете някой пропуск или нещо ви дразни, моля не се притеснявайте да го споделите с нас.

Това беше добрата новина. Лошата е че вече ще ви облъчваме с реклами на Google. За сега те са две на цялата страница и сме се постарали да не отнемат вниманието ви от красивите автомобили и жени на нашият сайт. Няма как криза е и трябва да падат стотинки да си покриваме разходите. Знаете какво да правите с тях.

 

06.януари.2014г.

Честита Нова Година!За много години!
Пожелаваме на всичките си редовни (и нередовни) читатели една успешна година изпълнена с много емоции и изпълнени мечти. Нека следата ви по асфалта е още по-дълга, а ускорението ви още по-кратко. Нека резервоара ви не остава празен, а музиката ви да не спира да радва хората през три пресечки. Нека тази година ви донесе поне една превърната в реалност мечта. Нека усмивките не слизат от лицата ви и всяко едно начинание да завършва с успех!
Късмет и здраве за всички вас, а от нас очаквайте най-интересните новини от света на тунинга с много снимки и видео материали.

 

16.ноември.2013г.

Честит Рожден Ден, BGTUNERЧестит ни рожден ден!
Вече сме на 3 годинки и ни поникнаха зъбки 🙂 Още със стартирането на bgtuner.com дадохме заявка за за сериозна интернет медия в областта на автомобилният тунинг. За кратко време излязохме на първа страница в търсенето за „тунинг“ в Google и се задържахме в топ 5 за дълго време. Тогава се появи и фактора Пингвин (сложен алгоритъм за филтриране на резултатите в търсенето на най-известната интернет търсачка) и сайта ни изчезна в небитието. Тогава малко се обезкуражихме и от яд позарязахме сайта и го оставихме на самотек. Преди няколко месеца обаче решихме, че българските фенове на автомобилният тунинг заслужават да имат сериозен сайт за тунинг новини и запретнахме ръкави. В резултат на това bgtuner.com е с нов дизайн, нова структура и още по-красив начин за представяне на информацията. До тук успяхме да съберем за вас всички сайтове, форуми и онлайн магазини в България посветени на тунинга, поднесохме ви близо 250 тунинг новини и хиляди снимки на красиви автомобили и жени.

Благодарим ви, че ни помагате да продължаваме напред!

 

05.ноември.2013г.

BGTUNERВече може би сте забелязали, че в дясната лента на сайта ни има „джаджа“, която показва популярните постове, последните такива и последните публикации във фейсбук страницата ни. С течение на времето секцията с популярни постове се изменя според бройката на посещения. От днес през период от време (неопределен още) всички постове влезли в тази класация, който са от секциите ни Тунинг сайтове, Форуми, Чип Тунинг и Магазини ще бъдат занулявани. От потребителите зависи кога те ще се появят отново там. Ако сте собственик на сайт влязъл в нашата директория знаете как да излезете отново на началната ни страница. Ако не знаете спокойно можете да се обърнете към нас, ние ще ви помогнем.

 

 

 

 

20.септември.2013г.

Наближава рождения ни ден.По този повод сме решили да направим някои промени. Някои от тях видими, някои невидими за Вас потребителите. Една от тези промени включва цялостен редизайн на сайта. Обмисляхме вариант, в които крайният резултат да се появи точно на рождения ден, но сметките ни показаха, че работата е твърде много и риска да се изложим с неизчистени проблеми е много голям. Затова работата започва още от сега което ни дава достатъчно време да сме готови навреме ( а защо не и по-рано) Надяваме се, че ще бъдем разбрани и ще ни извините за причинените неудобства.

 

31.август.2011г.

Получаваме съобщения от потребители, че има дребни визуални „дефекти“ по сайта под Internet Explorer. Извиняваме се за причиненото неудобство, но IE си е IE. Ще направим всичко възможно по силите ни да поправим грешките.
До тогава  може да се насладите максимално на сайта под Chrome, Firefox и сродни (по-добри) браузъри.

 

19.юни.2011г.

Вече и ние сме част от световната мания Facebook. Под всяка една публикация в сайта ни може да откриете небезизвестната иконка „Like“ на социалната мрежа. С използването й, вие споделяте чрез един единствен клик с приятелите си материала, който ви е допаднал.

Благодарим за Like-ването Ви.

 

09.май.2011г.

Може би сте забелязали, че има няколко публикации в сайта, които се отнасят за продажба на тунинговани автомобили. За сега ние ръчно обикаляме обявите и добавяме тук, ако автомобила си заслужава. И занапред ще продължаваме да го правим, но няма как да обходим всички специализирани сайтове.

Затова ви предлагаме, ако срещнете такава или вие самите продавате тунингован автомобил да се свържете с нас. Може да използвате формата за контакт или формата за добавяне на сайт.