Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.02.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Новата Panamera се превръща в Techart Grand GT

Новата Panamera се превръща в Techart Grand GT
Nasko Nikolov

Премиерата за обновената Panamera бе насрочена за тазгодишното автоизложение във Франкфурт. И докато стари и нови привърженици на марката от Щутгарт проверяват авоарите в банковите си сметки на едно друго място кроят съвсем различни планове. Не, не става на въпрос за щабквартирата на неизвестен конкурент от Италия, а за офисите на една друга компания намиращи се в Леонберг. На 13 километра от Щутгарт се пренареждат стелажите и се печатат нови брошури. Причината – раждането на Techart Grand GT.

Базиран на модела Panamera за 2014 година, Techart Grand GT е виждането на един от основните тунери на Porsche за това как трябва да изглежда наистина 5-вратия спортен автомобил. Разликата с оригинала се набива веднага на очи. Новия бодикит превръща Panamera в агресивно изглеждащ представител на марката Порше. Първоначалната идея за визия на луксозна лимузина е вече мит. Techart Grand GT по-скоро прилича на по-малкия си брат 911.

Techart предлагат богат избор от джанти, които ще отговорят на изискванията и на най-капризния клиент. Размерите между които може да се избира са от 19 до 22 цола.

Двигателния сектор също няма да остане незасегнат. Както традицията повелява немската тунинг фирма е предвидила няколко тунинг програми, които варират основно в мощността която добавят към заводската на съответния модел. Само ще спомена, че Panamera Turbo ще бъде вече с 580 конски сили.

Добави коментар