Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Седмица на BMW във Vilner

Седмица на BMW във Vilner
Nasko Nikolov

Явно е било натоварено в производствените участъци на студиото за интериорен дизайн Vilner последните няколко дни. Този път от там излязоха не една, а две добри новини, а именно за раждането на близнаци. ОК, не сме жълто издание и определено не се занимаваме със семейния живот на собственика Атанас Вилнер за да си помислите, че става на въпрос за негови деца. Става на въпрос за два автомобила, “родени” от една и съща майка, но под различни звезди. Представяме ви BMW F10 и BMW F12 – последните щастливи посетители във фирма Vilner. Е поне за собствениците това може да се гарантира.

И двата автомобила са получили нов цвят, а именно бял мат благодарение на поставеното от тунера фолио. Новите цветове на джантите (черен и графит) също са постигнати благодарение на фолирането им. Именно от тук идва и приликата на двата автомобила и лъжливата илюзия на идентичност. Последната се поддържа и от новите спойлери на задните капаци и на двата “бавареца”, както и от затъмнените им задни светлини.

И ако промените по екстериора завършват с това, то тези по интериора тепърва предстоят. Именно тук се определя и различието между двата автомобила. Представителя на 5-серия е получил пълна промяна в интериора. Естествено бялата линия на промяната е продължена и в купето. Почти целия е покрит с висококачествена бяла кожа с контрастиращи в черно и червено акценти, които могат да бъдат открито по панелите на вратите, тавана, средната част на седалките както и на волана. Огледалото за обратно виждане е тапицирано в алкантара, което се превърна в подпис на марката Vilner.

И докато “петицата” е претърпяла множество промени, то представителя на 6-та серия е получил няколко допълнителни елемента в нови цветове и материи. Всъщност, ако трябва да бъдем точни то можем да кажем, че нито една пластмасова част в интериора не е останала непокрита с кожа или алкантара. Специално внимание е обърнато на волана на автомобила.

Добави коментар