Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

1995 Mitsubishi FTO – неповторимият тунинг проект

1995 Mitsubishi FTO – неповторимият тунинг проект
Nasko Nikolov

Предупреждавам, че настоящата публикация може да ви причини главоболие и остра болка в очните ябълки. Днескашния „герой“ е меко казано отблъскващ и все пак е в категория тунинг и би следвало да му отделим необходимото внимание.

Името му е Mitsubishi FTO GPX и се е появил на бял свят с идеята да завладее Японския пазар. И до някаква степен го прави с печеленото на приза „Кола на годината за Япония 1994-1995г.“ Не е ясно точно какво му харесват на двувратото купе, но трябва да отбележим, че двигателя си заслужава. 2.0 литровия V6 двигател с мощност 197 конски сили е повече от подходящ за тежащият 1200 кг. автомобил.

„Ако желаете да се откроявате от тълпата и парите не ви стигат не търсете повече“  Така гласи обявата за продажба на този автомобил. При цена от 3 999$ не е подвеждащо – със сигурност ще събира погледите по кръстовищата.

1995 Mitsubishi FTO ала Pimp my ride е боядисан в комбинация от розово, виолетово, синьо и черно. И докато по снимките можем да кажем, че боята е ОК, то джантите са толкова големи и хромирани, че „убиват“ всичко свежо в автомобила. Само можем да си представим какво е усещането да се возиш в автомобил с такова късо разстояние между осите и тази комбинация от огромни джанти и нископрофилни гуми.
Интериора също няма да помогне много за лесната продажба. Комбинацията от бяло и накъсан плат е повече от отблъскваща. Само миризма на застояло липсва в цялата картинка.

Етикети

Добави коментар