Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mocha Latte, някой?

Mocha Latte, някой?
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
6
Искаме го
7.5
6.8

Капучино

Защо е необходимо да се обръщаме към тунери за да направят автомобила ни уникален като можем да направим сами това още в автосалона. Необходимо е да се поровим малко повече в каталозите им и да поръчаме правилната комбинация. Някой вече го е направил с това Audi RS6 Avant

Ранен следобед е и е време за ободряваща напитка. Днес ви предлагаме да се насладим заедно на едно Mocha Latte. За тези, които не са започнати с разновидностите на напитки базирани на кафето (като мен) ще поясня, че това е вид кафе с шоколад, сметана и пудра захар. Само докато го пиша и ми залепват устата… А като разгледам снимките на повода за тази публикация и веднага я отварям широко. Ефекта е по-силен дори и от този на Мока лате. Това ще ме държи буден не само в рамките на деня, но дълго време мечтаейки за него.

А той е един “редови” Audi RS6 Avant. Дори не е преминал през гаражите на някой тунер, а стои небрежно в автосалона на Ауди. Естествено RS6 Avant е сам по себе си забележим и неповторим, но в комбинация с цвета Mocha Latte има огромната вероятност да е единствен по рода си в града си или дори в държавата си.

Появил се на бял свят през 2013 година, модела разполага с 560 конски сили, които се предават към четирите колела чрез системата Quattro и 8 степенна, автоматична скоростна кутия. Двигателя е V8 и е с обем от 4 литра. Ускорението от място до 100 км/ч отнема 3.9 секунди…. И всичко това може да се поръча “обвито” в този цвят. Като допълнение към цялостната светла визия идва и комбинацията на бяла и черна кожа, зашити с контрастиращ в бяло шев. Целият интериор на комбито е покрит с този ансамбъл.

Отвън тъмните акценти преобладават. Към тях спадат черните джанти, дифузьор в задната броня и капачки на страничните огледала.

 

Етикети

Добави коментар