Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 15.07.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Bentley Continental GTC от Imperium Automotive

Bentley Continental GTC от Imperium Automotive
Nasko Nikolov

Imperium Automotive е базирана във Великобритания тунинг фирма специализирана в доработката на луксозни автомобили от марката Bentley. Всъщност това е единствената информация, която откриваме в сайта им. Преди време те пуснаха тунинг пакет за Bentley Continental GT, който допадна на широката аудитория съдейки по отзивите в специализираните медии.

Логично беше да посегнат и на открития модел GTC. Съдейки по информацията и снимките тунинг пакета е аналогичен с този на GT модела. И тук луксозният кабриолет е получил нова добавка към предната броня, която променя изцяло оригиналната визия. Търсеното от производителите излъчване на лукс и престиж сега е заменено с агресия и спортен стил.

Промените не свършват до тук. Наречения Audentia аеродинамичен пакет включва още променена задна броня с дифузьор и различни накрайници на изпускателната система. Лип спойлера на задния капак също е нов.

Що се отнася до двигателния отсек, то тук промени не са настъпили. Bentley Continental GTC Audentia идва със стандартния за модела двигател или W12 6.0-литров с мощност от 575 конски сили и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди.

Imperium Automotive предлагат един стилен пакет за великолепния кабриолет базиран на  Volkswagen Phaeton, който за съжаление е рекламиран чрез снимки обработени на PhotoShop което до голяма степен омаловажава предложението им. Пожелаваме им  реални клиенти за да видим Audentia от стъклопласт и ламарина.

Добави коментар