Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Citroen C3 от Musketier

Citroen C3 от Musketier
Nasko Nikolov

Мускетар се е наричал във Франция войник от пехотата, въоръжен с мускет. Все пак въпреки, че обикновено били причислявани към пехотинските части, мускетарите воювали понякога и на коне.Мускетарската рота за пръв път се създава през 1622 г.

В наши дни воините са въоръжени с OBD кабели, map файлове и стъклопласт. Бойното поле е гараж в градчето Oberhausen, Германия, а всичките налични коне са затворени под капака на последния Citroen C3.

Ако все още някой не е разбрал става на въпрос за последния тунинг проект на германската фирма за тунинг Musketier базиран върху последния модел на Citroen C3. За съжаление изключително рядко срещаме тунинг програми върху все по-красивите  модели на Citroen. Това обаче не се отнася за фирмата Musketier, която основно твори върху автомобили с марката Toyota, Citroen и Peugeot.

Musketier C3 е получил нови LED светлини  монтирани вертикално в най-външната част на предната броня и контрастираща боя по веждите и праговете. Доработена е и задната броня за да побере в себе си двойните накрайници на изпускателната система. Окачването е снижено с 35мм върху новия комплект 18-инчови джанти в стил BBS.

Вътре в купето промените се свеждат до подмяна на някой елементи с алуминиеви и карбонови такива, както и тапициране с естествена кожа.

За да бъде промяната пълна от Musketier са поработили и под предния капак (всъщност на предната седалка с лаптоп в ръка) в резултат на което мощността е повишена до 129 конски сили или това е повишение с 14 к.с.

 

 

Добави коментар