Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Hofele Design представя Porsche Cayenne Cayster GT 670

Hofele Design представя Porsche Cayenne Cayster GT 670
Nasko Nikolov

Porsche Cayenne вече претърпя няколко метаморфози и дизайна му все повече се доближава до характерния за марката стил. С неговите стил и правилни пропорции смело можем да кажем, че той е един от най-добре изглеждащите в SUV нишата. За тези клиенти, които не са съгласни насреща са повечето фирми за тунинг, които имат поне по една програма за модела.

Една от тях е  Hofele Design. Най-новата й програма за последната генерация на Cayenne се нарича Cayster GT 670.
Тя включва в себе си аеродинамичен пакет състоящ се от 14 части, който включва предна броня с по-големи отвори и LED светлини, раздувки за калниците, преден капак с отвори за вентилация, странични прагове, заден спойлер и нова задна броня с дифузьор. Избора между 20 или 22-инчови джанти в сребърно или черно и няколко стикера от винил допълват екстериора на Cayster GT 670.

За интериора предложението на дизайнерите е комбинация от няколко вида кожа в различни цветове за седалките, таблото и панелите на вратите. Възможностите за комбиниране са безкрайни и грантира пълноценно персонализиране според изискванията на клиента.

За да бъде пълна програмата от Hofele Design са поровили и под предния капак. Предложението им е валидно за 3.0-литровия дизелов агрегат TDI и 3.0-литровия хибрид TSI. TDI получава допълнителна мощност от 55 конски сили, а хибрида е инжектиран със 100 конски сили (475 к.с)

Като допълнение към пакет може да бъде прибавен и електронен модул за регулиране на височината на автомобила според изискванията на шофьора.

 

Добави коментар