Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Infiniti EX37 с нов интериор от Vilner

Infiniti EX37  с нов интериор от Vilner
Nasko Nikolov

Да пишем за Vilner е като да разказваме за първородното си дете. То си ни е първо и единствено и всичко покрай него е “най”. Далеч сме от мисълта, че имат “кусури”, напротив с ръка на сърце можем да признаем, че няма за какво да се хванем. И все пак са ни единствени. Време е да се появи конкуренция или поне партньор занимаващ се с екстериорен тунинг, който да е поне на нивото на Vilner.

А за тяхното ниво можем да преценим отново от поредния им проект.

Infiniti е марка автомобил, който може да бъде обяснен с една единствена дума – лукс! Следвайки тази линия момчетата от родното студио за дизайн са сътворили още по-луксозен интериор. Цялото купе е решено в тъмната гама, благодарение на кожата и напа-та в черно и тъмно кафяво. Целият таван е облицован в черно с изключение на контрастиращата ивица в бежово разделяща го по средата. Същия елемент е използван и за облицоването на подлакътника и гърбовете на предните седалки.

Седалките са “опаковани” в тъмно кафява кожа, която им предава съвсем ново излъчване, благодарение на вълнообразните елементи и бродираното лого на Vilner. Същата е използвана и за покриването на елементи като сенници, огледало за обратно виждане, скоростния лост и отделни части от таблото.

Волана е с нов дизайн включващ елементи от напа и хром.

За допълване на лукса е инсталирана и нова озвучителна система. Използваните компоненти на фирмите AudiSon и Ground Zero и положената звукоизолация на гарантират за чист и качествен звук.

 

Добави коментар