Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.09.2019

Scroll to top

Начало

One Comment

Mercedes GLE 350d Coupe тунингован от Chrometec

Mercedes GLE 350d Coupe тунингован от Chrometec
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
5.5
Уникалност
4
Искаме го
7.5
5.7

Незабележимо

Козметични промени, които за непрофесионалното око остават скрити винаги ще бъдат правилния начин за набиране на потенциални клиенти. Магията да си различен и в същото време да не се открояваш.

Не беше отдавна времето когато в щаба на Mercedes най-накрая се престрашиха да инвестират в аеродинамичен тунел. След дълги години упорство решиха, че трябва да се следва модната вълна и няма как вечно да се придържат към характерните за тях остри линии. Абсолютен шок за всички ревностни привърженици на G-Class стилова линия, но няма как. В Bentley правят джипове, в Jaguar комбита….. Нещата не са такива каквито бяха.

И се появи Mercedes GLE. Изглеждащ сякаш глинения му модел е забравен под дъжда, модерно изглеждащия SUV e на пътя и завладява все повече сърца. Естествено модела веднага влезе и в гаражите на видни и не толкова познати тунери, които се впуснаха в надпреварата за повече мощност и собствен облик. Последен към днешна дата участник в надпреварата вписваме Chrometec и техния участник Mercedes GLE 350d Coupe.

Ревизиран преден лип, нови странични прагове (които служат и за степенки) и дифузьор включващ в себе си нови накрайници на изпускателната система. Това са основните промени на които тунинг фирмата залага. Козметични промени, които не са натрапчиви и в същото време внасят загадка във визията на автомобила. При желание на клиента промяната може да продължи с карбонови елементи от сорта на решетка, дифузьор, спойлер и др.

3.0 литровия двигател вече предлага 296 конски сили и 700 Nm въртящ момент. Това превръща 350d в равностоен противник на бензиновия си брат. Допълнително може да бъде инсталиран модул, който да подобри респонса от педала на газта. Същия предлага три режима на шофиране.
Срещу сумата от 1650€ може да бъде добавена активна система към изпускателните тръби. Това ще гарантира плътен V8 звук дори и за дизеловия модел.
Concave е марката на 22 цоловите джанти в матово черно.

Comments

  1. :O Да, бе ….. Много фобре са го направили хората.

Добави коментар