Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

2 Comments

Mercedes ML 63 AMG от Vilner

Mercedes ML 63 AMG  от Vilner
Nasko Nikolov

Потайният. Промъква се в сенките на нощта. Нищо не убягва от погледа му. Обича живота си такъв. Обича и мрака. Заобиколен от тъмнината, той се чувства защитен и спокоен. Дори в дома му се прокрадва само един лъч от светлина. Достатъчно силен, за да разкрие красотата…

Явно все още се намират работещи хора в столицата ни във времена на отпуски и полъх на морски бриз. Не само работят, а творят. Горния цитат не се отнася за поредния филм за Spider-Man или друг супергерой, а за поредния тунинг проект на родната фирма за интериорен дизайн.

“Супергероя” в тази приказка е Mercedes ML 63 AMG, а костюма му е съшит в тайната щаб квартира на Vilner някъде измежду коридорите в сградата им на ул.Ст.Л.Костов 3. В тайнствените лаборатории е разработена новата версия на Батмобила. По-красивата версия!

Матово черния отвън боец, дошъл сякаш от долната  земя е получил подобаващ за същността му интериор. Ключовата дума е черно! Цвета притежава почти 90% от интериора на автомобила. Останалото е щипка светъл велур, разпръснат по ключови места за разкош.

От днес нататък сенките на нощта няма да бъдат същите. Те ще бъдат дом на нещо красиво и необикновено. Децата няма да се страхуват, а смело ще се втурват в тях за да търсят него – черният супергерой на Vilner. ние също ще се оглеждаме с надеждата да зърнем “Потайният”.

Comments

  1. zdr!interesuva me cena za interior tuning vilner 63AMG i vreme za ispalnenie?

Добави коментар