Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 09.05.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes S65 AMG от CFC

Mercedes S65 AMG  от CFC
Nasko Nikolov

Със своите 612 конски сили и 1000 Nm произведени от 6,0-литровия битурбо V12 Mercedes S65 AMG е готов за аеродинамичен тунинг. Автомобила притежава достатъчна мощност, поне така са решили тунерите от  CFC-SUNDERN. Момчетата от базираната в Германия тунинг фирма са решили да не ровят под капака, а да обърнат внимание на външния вид и интериора.

От снимките по-долу можем да кажем, че определено са обърнали внимание и на двете.

Промяната започва с променените предна и задна броня. Фаровете също са подменени с модел с вградени дневни светлини (чудно защо след като вече има един комплект LED DRL в новата броня). Нови са и огледалата за задно виждане, както и страничните прагове.

Следващи по реда са вратите тип “Ламбо” и боядисаните в бяло джанти окомплектовани с нископрофилни гуми.

Всичко това изброено до тук е “опаковано” старателно с фолио. Всъщност именно това е целта на тунинг проекта на CFC. Това е първият им автомобил за който използват фолио за подмяна на цвета. За целта е използвано специално фолио предлагано от тях (KK-Cocoon Xirallic KKCO X50)

Интериора е получил третиране с напа в черно и бяло. Волана на Mercedes S65 AMG от CFC е тапициран в чисто бяла кожа, а подглавниците  се открояват с бродирано лого “La familia”

Спорен е факта до колко този автомобил би допаднал на някои хора, но вкусове всякакви по този свят. А и нека не забравяме, че това е рекламен проект, чиято роля е да привлече вниманието ни. Тези врати определено ги привлякоха.

Добави коментар