Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

3 Comments

Mercedes SLS AMG GT F1 Safety Car

Mercedes SLS AMG GT F1 Safety Car
Nasko Nikolov

Няма как да не сте я виждали. Safety Car се появява на трасето в моменти, когато има проблем или проблеми с пречещи на гладкото протичане на поредното състезание от Формула 1. Макар и тогава тя оставя някак незабелязана поради факта, че именно във времето през което тя е на пистата доста интересни неща се случват не толкова на самата писта, колкото на боксовете на отборите. Именно тогава битката може да бъде спечелена чрез една добре изиграна тактическа схема.

И все пак нека й обърнем повече внимание. Ясно е, че базовия автомобил е Mercedes SLS доработен от дъщерната компания за тунинг AMG. За първи път модела се включва в гилдията на F1 през 2010г. Mercedes SLS AMG F1 Safety Car разполага с 571 конски сили, радиостанция и специални светлини. Сребристо сивия SLS e поверен в ръцете на Bernd Mayländer, който е шофьор на колата за сигурност във Формула 1 от 2000 година.

Две години по-късно Mercedes SLS F1 Safety Car получава няколко подобрения, които фактически го превръщат в GT версията на SLS. Това води и до увеличение на мощността с 20 конски сили или иначе казано SLS AMG GT F1 разполага вече с 591 конски сили.

Дебюта на новия автомобил за сигурност е назначен за Гран При на Сингапур идният уикенд, където има голяма вероятност да го видим в действие тъй като същия е излизал на всеки старт от 2008 година до сега.

Оставаме с незададения въпрос за какво са 591 конски сили за автомобил, който е задължен да се движи с ниска скорост.

Comments

  1. займ онлайн на карту срочно: https://citycredits.com.ua/zaym-na-kartu/

  2. Just how would you make use of $92756 to make even more loan: https://ss-d-ff.blogspot.kr?cx=98

    How to invest in Cryptocurrency and receive from $ 4316 per day: https://us-au-ca.blogspot.com.tr?cx=93

  3. LES FOOD HACK – PUB VS RГ‰ALITГ‰ https://fr.video-video.lv/video/fhZv+phmxkGvob8=.html

Добави коментар