Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche 911 Turbo от Vorsteiner

Porsche 911 (997) Turbo от Vorsteiner
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
6.5
Искаме го
8.5
7.5

V-RT Edition

Шегата настрана, но всеки уважаващ себе си младеж на и около 33 години би дал левия си тестис за да се сдобие с едно такова. Агресивният вид на 997-ката компенсира липсата на добавена мощност.

Христос Воскресе! …и ако наистина е така и той все още е на 33 години, то сигурен съм, че ще се радва да си поиграе с героя от тази публикация. Защото сигурен съм, колкото и работа да има да свърши няма да откаже едно кръгче с Porsche 911 Turbo пък било то и от предишното поколение. Преминал през базата на Vorsteiner той се е превърнал в още по-красив и агресивен на вид спортен автомобил.

Като начало “спортиста” получава аеродинамичния пакет V-RT. Той обединява в едно променена предна броня с по – големи отвори за охлаждане на предните спирачки, странични отвори за охлаждане на задните спирачки и двигателя и дифузьор за задната броня. От карбон са направени и решетката на предния капак и спойлера под предната броня. Към промените влизат и преработено задно крило.

За да завърши новата визия идват 20-цолови джанти, боядисани в сиво. Избора на гуми се е спрял върху Michelin Pilot Super Sports

Показността приключва до тук. Намесата в интериора приключва с комплект от четири части велурени стелки с червен кант и естествено логото на фирмата. Същото може да се открие и на още няколко места по купето семпло напомняйки кой стой зад проекта.

Предполагам, че за “Главния” черният цвят, който стои уникално на V-RT Edition ще е проблем, но това е предложението на Vorsteiner.

Етикети

Добави коментар