Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Porsche Cayenne SP580 от Sportec

Porsche Cayenne SP580 от Sportec
Nasko Nikolov

Porsche Cayenne е автомобил, който често попада в продуктовите каталози на повечето фирми за тунинг. Спортния SUV е подлаган на всякакъв вид промени включващи силов и оптичен тунинг.

Ето че и швейцарската фирма за тунинг Sportec пусна тунинг програма наречена SP580  за втората генерация на Porsche Cayenne.

Програмата е насочена основно към промените под капака. Над интериора на луксозния вседеход не е работено изобщо, а промените по външният вид са минимални. Променени са джантите като са инсталирани нови 22-инчови Sportec Mono/7, а към окачването е добавен електронен модул, който позволява на водача да снижи автомобила с до  30мм.

Ако на фона на козметичните промени по екстериора очаквате драстични промени в двигателния отсек ще ви разочароваме. Промените по 3.6-литровия V6 включват добавянето на системата Motronic, която добавя 80 конски сили към заводските 300 к.с.

Последният компонент на програмата SP580 е 90мм генерация от неръждаема стомана.

И все пак, ако Sportec Porsche Cayenne SP580 ви допада то спокойно можете да оставите автомобила си в ръцете на швейцарските специалисти докато пазарувате или играете Party Poker Русский

За съжаление към момента нямаме информация за крайната цена на тунинг пакета.

 

 

Comments

Добави коментар