Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Special Edition ForTwo от Brabus

Special Edition ForTwo от Brabus
Nasko Nikolov

През 2002 година фирмите Brabus и Smart подписват договор за съвместна работа. Десет години по-късно и проекти като Brabus Coupe, Brabus Cabrio и над 50000 тунинговани автомобила, сдружението отпразнува своята годишнина със специална серия Smart автомобили. Проекта им е базиран на последната генерация ForTwo и ще се произведе в лимитирана серия от 100 броя.

Представяме ви първата бройка от 100-те, която идва боядисана в сребърно. В този цвят са и допълнителните елементи по екстериора отличаващи Brabus Smart ForTwo от своите събратя. В това число влизат предната броня, или ако трябва да бъдем точни – предната решетка и новия преден спойлер, страничните огледала и декоративните прагове.

Джантите на модифицирания мъник са боядисани в матово сиво с червен кант. Червено е и логото на Brabus монтирано в предната решетка и на задния капак.

Вътре, минималистичния интериор е опакован в черна кожа съшита с конци в червен цвят. Волана е заменен с нов с леко поплощена долна част и тапициран също в цветовете на тунинг проекта. Допълнителни елементи са и Старт/Стоп бутона интегриран в скоростния лост, табелка със серийния номер на автомобила и аудио-навигационна система с включена камера за заден ход.

Етикети

Добави коментар