Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

S.W.A.T. Volkswagen CC

S.W.A.T. Volkswagen CC
Nasko Nikolov

Всички знаем какво означава SWAT – отряд за бързо реагиране. Изгледали сме една камара филми с тяхно участие и знаем на какво са способни. Обикновено се придвижват с огромни американски джипове със затъмнени стъкла и там където спрат настава истински ужас за лошите.

S.W.A.T. Volkswagen CC за добро или за лошо не е предназначен за този отбор на добрите. SWAT е съкращение от Special Wagons And Tuning – немска група от фирми за тунинг: KBR Motorsport, Cover EFX, SH CarCare и CFX. Те ни представят тяхното последно творение.

От S.W.A.T. твърдят, че създадения от тях проект е предназначен да се слее с тълпата на градския трафик благодарение на облепеното изцяло с камуфлажно фолио купе. По наше виждане “шарения” Passat би се слял единствено с някой декор от Матрицата, и че именно заради окраската си не би бил пропуснат дори и в най-натовареното движение.
От друга страна нали това е идеята на автомобилният тунинг – да бъдеш различен. Е този CC няма как да бъде по-различен.

Добрата новина е че  има подобрение на мощността, която е вече 276 конски сили благодарение на оптимизираната изпускателна система и по-добър софтуер за управлението му.

Стойката на иначе великолепния Passat CC е още по-добра благодарение на новите койлоувъри и 20-цоловите джанти в неопределен матов нюанс. Размера на гумите е 225/30ZR20.

От една страна S.W.A.T. Volkswagen CC може да изглежда като тренировъчен полигон за Чернобилски гълъби, но от друга си е един неповторим CC.

Добави коментар