Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

One Comment

Volkswagen Crafter от Hartmann

Volkswagen Crafter  от Hartmann
Nasko Nikolov

Много рядко по брошурите на известните тунинг фирми можете да видите предложения за модифициране на така наречените бусове. Да някои от тях имат в програмите си доработки на луксозни ванове като Мерцедес Vito или може би си спомняте тунингования от Westcoast Mercedes Sprinter на Snoop Dogg. Но когато стане на въпрос за товарни автомобили то примерите се броят на пръсти. Търсенето в тази ниша е толкова малко, че дори и гигантите в бизнеса не посягат към този залък.

И все пак всяко правило си има изключение. Пример за това е Ford Transit и VW Crafter, който е главен герой на тази публикация.

Тежкотоварният бус е дело на Hartmann. Всъщност  немската фирма има отделна линия за тунинговане на бусове и това не е тяхната първа изява на тази сцена. Някои от моделите може да погледнете тук.

За Crafter програмата за индивидуализация включва инсталирането на преден спойлер, странични прагове и добавка към задната броня целящи да създадат визуалната илюзия за по-малък клиренс.

Към промените по екстериора влизат и нови джанти. Избора е между 16 комбинации от гуми и джанти, като най-големият размер е 20-цола и 265/45 за гумите.

Пакета за интериора предлага елементи от карбон за таблото и вратите, стелки с логото на Hartmann и алуминиеви декоративни прагове отново с логото на тунинг фирмата.

Етикети

Comments

Добави коментар