Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Bentley

В Mansory си поиграха с Bentley Bentayga

12.10.2016 | 1

Bentley Bentayga дойде да разчупи стереотипите. От тук нататък при споменаването на марката Бентли няма да предизвиква мисли за лукс и висше общество. Откакто в изисканото семейство се “роди” бунтовнически настроения Bentayga традициите отстъпиха място на модерното мислене. Една смела крачка … Още

Bentley Continental GTC от Imperium Automotive

05.05.2012 |

Imperium Automotive е базирана във Великобритания тунинг фирма специализирана в доработката на луксозни автомобили от марката Bentley. Всъщност това е единствената информация, която откриваме в сайта им. Преди време те пуснаха тунинг пакет за Bentley Continental GT, който допадна на широката аудитория съдейки по отзивите в специализираните медии.

Още

Bentley Continental GTC от Office K

25.01.2012 | 1

Bentley Continental GT кабриолет е автомобил, който дори и току що изваден от автосалона би събрал погледите на повечето пешеходци по тротоара. За тези, които това не е достатъчно насреща идват тунинг фирмите, като Mansory, Wald International, Arden и други, които предлагат тунинг програми и аксесоари за него. А какво ще кажете за тунинг по японски?

Още

Bentley Continental GT Speed Elegance от Anderson Germany

26.11.2010 |

Anderson Germany оповести своят тунинг пакет за Bentley Continental GT Speed.

Относно екстериора Anderson GermanyBentley Continental е получил нов бодикит, който се състои от преден капак с отвори за въздух от въглеродни влакна , предна престилка, модифициран заден капак, странични прагове и задължителните вече за всеки тунинг пакет LED светлини.

Още