Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Ferrari

Ferrari 458 Italia с джанти от HRE

24.09.2013 |

Спокойно можем да кажем, че Ferrari 458 Italia е кола за киселяци. Особено, ако изхождаме от позицията на собственици на 10-15 годишни возила. Ами така де, кой си купува автомобил с две седалки, скъп данък. още по-скъпа застраховка и на всичкото … Още

Ferrari FF тунингован от Wheelsandmore

30.01.2013 |

Немското тунинг студио Wheelsandmore разработи свой вариант на най-новото четириместно купе Ferrari FF. В процеса на разработка на представителя на италианската компания в класа Gran Turismo, получава нов комплект джанти, модифицирано окачване и пакет от няколко предложения за двигателният отсек. Всички елементи от тунинг програмата им могат да бъдат закупени както заедно така и по отделно. Още

Ferrari 458 Spider от Office-K

11.08.2012 |

Не винаги да си богат означава да получаваш всичко „най-“ Да приемем факта, че след кратък семеен съвет и консултация по телефона с финансовия ви съветник сте стигнали до заключението, че гаража ви се нуждае от новото Ferrari 458 Spider. Все пак лятото става все по-горещо и няма нищо по-хубаво от разходка по централните улици в автомобил без покрив и при това под звуците на няколкостотин коня излизащи през широко отворената изпускателна система… До тук картинката е страхотна. До момента, в който през няколко имения от вашето не се появи същото. Още

Ferrari 458 Spider от Novitec Rosso

03.05.2012 |

Представен за първи път пред широката публика на автоизложението във Франкфурт, модела 458 Italia Spider идва със сгъваем твърд покрив и 4.5-литров V8 двигател. Благодарения на предавателната кутия с два съединителя взета директно от F1 и мощността от 570 конски сили спортния кабриолет достига 100 км/ч от място за 3.4 секунди. Максималната му скорост е 320 км/ч.

Още

За „бляскавите“ спортни автомобили

16.09.2011 | 1

Петък е! Това ни извинява за следващите редове до някаква степен. Длъжни бяхме да споделим с вас нашите „бляскави“ коли.

Но най-напред да си поговорим за мода. Кое е модерно в момента? Всъщност много неща, но едни от тях са LED светините. Мултифункционални, енергоспестяващи и лесни за инсталация. Споменахме ли, че са екологични?
Що се отнася до спортните автомобили, то модата все още е да са произведени в Италия.

Още

Много пари за малко вкус – част 1

29.07.2011 | 1

Тунинг е последователност от действия обвързани с харченето в повечето случаи на немалка сума пари при които търсения краен резултат е открояващ се от масата автомобил.
За съжаление не всеки опит се харесва на други освен собственика. Дори и в каталозите на най-известните тунинг фирми могат да се намерят тунинг проекти с леко селски привкус.

Още