Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 25.05.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Вулканично сиво Range Rover Evoque

Вулканично сиво Range Rover Evoque
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
6
Искаме го
8.5
7.2

RS250

Някак много скромно изглеждат 190-те коня, които предлага Range Rover Evoque RS250, поне на страниците на bgtuner.com. Но когато се търси естетика и уникалност това е фактор, на който никой няма да обърне внимание.

A. Kahn Design – тунинг ателието, което с всеки свой проект подсказва недвусмислено къде се намира щабквартирата им. Педантичното им отношение към всеки един автомобил влязъл в гаража им се е превърнал в модел, който неотлъчно следват 17 години. Просто погледнете техните автомобили и кажете дали не съм прав. Ориентираната основно към автомобили от родни марки, Kahn Design е известна с тунинг програмите си базирани на различни модели на автомобили от групата Range Rover. Естествено “вървежния” все още Evoque е един от предпочитаните след излизането му на бял свят през 2011 година.

Наречен Range Rover Evoque RS250, автомобила е боядисан в сатенено-вулканично сиво което се явява и основен акцент в модифицирания SUV. На фона на непривичния за Evoque цвят, поглъщащ светлината стои новия комплект джанти боядисани в лъскаво черно. 22 цоловите колелета са собствено производство стоящи е каталога им срещу името  Matt Gun Metal. Придържайки се към своя стил на работа, от A. Kahn Design са оставили екстериора на Range Rover Evoque RS250 в оригиналния му вид и размер. Единствените промени се свеждат до предна и задна броня. И докато задната е с дизайн, който може би няма да се понрави на всеки, то предната е със семпли промени като вградени отвори за вентилиране и 3D решетки.

Вътре в интериора на автомобила откриваме точно това което можем да очакваме от английския тунер – “тапициран лукс” Почти всички елементи са покрити с Oxblood Red кожа набраздена от дълбоки шевове в същия цвят. Елементи от карбон и алуминии внасят разнообразие в изцяло преобразения салон.

Оценения на 94 700 € тунинг проект се задвижва от 2.2 литровия турбо дизелов агрегат с 190 конски сили.

 

Етикети

Добави коментар