Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

One Comment

За „бляскавите“ спортни автомобили

Nasko Nikolov

Петък е! Това ни извинява за следващите редове до някаква степен. Длъжни бяхме да споделим с вас нашите „бляскави“ коли.

Но най-напред да си поговорим за мода. Кое е модерно в момента? Всъщност много неща, но едни от тях са LED светините. Мултифункционални, енергоспестяващи и лесни за инсталация. Споменахме ли, че са екологични?
Що се отнася до спортните автомобили, то модата все още е да са произведени в Италия.

Следвайки логиката би трябвало комбинацията от тези двете да е за добро. Все пак няма нов автомобил, слязъл наскоро от конвейера, който да няма LED светлини. Все по-често и тунинг фирмите прибягват до инсталирането им с цел подобряване на външния вид и добавяне на нови екстри.

Пример за това е Ferrari 458 Italia първоначално тунингована от  Oakley Design. По късно колата попада в ръцете на японската фирма за тунинг PHKkosugi (Pit House Kosugi). По цялото купе са инсталирани множество от светодиоди, които подчертават спортния силует на суперавтомобили следвайки извивките му. Към тях са добавени и заводските LED светлини използвани за дневните светлини и тези в задните светлини. Благодарение на модула за управление Ferrari 458 Italia се превръща за миг в safety car. За крайния резултат може съдите сами от следващото видео.

Ако и на вас е допаднало видеото и крайният резултат от намесата на Oakley Design, то длъжни сме да ви предупредим – резултата не винаги е положителен.

За да се убедим в това ни помага и фирмата от Япония (отново!) за осветление и озвучаване Diecock (да, точно така се казва фирмата). Пред нейното „творение“ оставаме безмълвни. Видеото говори само.

П.П За тези, чийто ретини не са издържали – автомобила по-горе е Lamborghini Diablo.

Comments

Добави коментар