Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Продава се: Volvo 960 от 1992 година

VOLVO 960 565 QUAD TURBO
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
3
Уникалност
6
Искаме го
8.5
5.8

2200hp

Все така грозен и правоъгълен, но пък това го прави още по-добър sleeper, нали? Само ако можеха да скрият всичко под предния капак щеше да е перфектно.

Ето ви моите 5 причини поради които бих закупил автомобил Volvo произведено преди 2000 година:

1. Сигурен автомобил
2. няма такава
3. няма такава
4. няма такава
5. няма такава

Да ме извиняват собствениците и привържениците на “мъжката” марка, но това е единственото което би ме привлякло към тяхната група. Дизайна им ала фризер и факта, че за цял ден на междуградски път я видиш едно, я не също помага за решението ми. Виж в Швеция са на друго мнение. Първо там си ги правят и ги има по много и навсякъде и второ имат си лосове по пътя, от които да се пазят.

Има обаче едно малко по-специално Волво от 1992 година, което няма да се намери автомобилен ентусиаст, който да не пожелае да го вземе. 960-ката е нищо особено, ако я погледнеш под такъв ъгъл, че предния капак не влиза в картинката. Там е единственото място по външният му вид, което го издава, че не е типичният семеен автомобил. Новият V8 е толкова голям, че не се събира в оригиналният двигателен отсек. И слава богу, защото поне така дава място за намирането на правилният отговор на въпроса: “Какво точно ни задмина току що?”

VOLVO 960 565 Quad Turbo е подготвен от тунинг фирмата Pro Street, която доста се е потрудила за крайният резултат. А той от своя страна е умопомрачаващ. Мощността на шведа след намесата на американската фирма е 2200!!! конски сили. Какво точно са инсталирали може да погледнете сами в обявата, но разковничето определено са четирите турбини навряни някак си също под предния капак.

Добави коментар