Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Тунинг за Porsche Panamera по ваш избор

Тунинг за Porsche Panamera по ваш избор
Nasko Nikolov

Porsche Panamera ( модел 970) е четириместен луксозен седан с профил на купе и пета врата. Той е с предно разположен двигател и задно предаване.

wikipedia

Това е! Първото в историята 4/5 врато Порше  което всъщност е повече луксозно, отколкото спортно. И все пак за тези които искат да имат повече мощ и още по-луксозен салон, насреща са тунинг програмите на известните тунинг фирми.
Предлагаме на вашето внимание три варианта за подобряване на  Porsche Panamera.

За екстериора:

Porsche Panamera от Hamann

Намесата на момчетата от Hamann личи още от пръв поглед. Погледа ни е прикован върху новия, по-голям заден спойлер. Няма как да пропуснем също и новата задна броня в комплект с новия дифузьор, където са поместени двата огромни накрайника на новата изпускателна система. Отпред автомобила продължава да ни очарова с новости. Предния капак е с отвори за вентилиране на двигателя, а бронята е с променена симетрия и нови LED светлини. Новите арки върху калниците разширяват купето с 60 мм. и на двете оси. Под тях откриваме 22-цолови алуминиеви джанти (9,5J отпред и 11,0J отзад) и гуми с размери  265/30 и 305/25ZR22, съответно опреди и отзад.

Освен визия пакета на Hamann предлага и новости в интериора и двигателния отсек или накратко – допълнителни 80 конски сили и допълнителни аксесоари от кожа, Алкантара, алуминиеви педали и елементи в пиано лак.

За интериора:

Porsche Panamera от TopCar

Какво му трябва на един салон за да е луксозен? Скъпоценни метали, екзотично дърво и скъпа кожа. При поръчката на последния тунинг пакет на TopCar предназначен за Turbo S модела получавате всичко това накуп.

Целия салон е покрит с кожа и Алкантара в бяло, Таблото, централната конзола и подлакътниците са скрити под дебел слой крокодилска кожа. Златото в ролята на скъпоценния метал може да бъде открито в безброй елементи, като се започне от педалите та чак до копчетата за регулиране на ел. седалките.

Всичко това може да бъде ваше срещу скромната сума от €423,810. Като успокоение за нервите ви сме длъжни да споменем, че в цената е включен и аеродинамичен пакет  Stingray GTR.


За силовия тунинг:

Porsche Panamera от TechArt

На кого друг, ако не на TechArt да поверим Panamera? Придворния тунинг майстор на Porsche е доказвал многократно способностите си в силовия тунинг на моделите от Щутгарт.

Panamera присъства в продуктовия им каталог още преди модела да бъде пуснат в производство. Една от последните им програми е с кодовото име TA 070/T2. Този пакет е Stage 2 в тунинговането на луксозната лимузина. Благодарение на него мощността на V8 двигателя е 621 конски сили и 880 Nm. 3.7 секунди е времето за ускорение от място до 100 км/ч, а след още 8.6 секунди стрелката на скоростомера посочва 200 км/ч. Максималната скорост е 326 км/ч.

И така, проверете авоарите, посъветвайте се с партньора и изберете подходящия тунинг пакет.

Добави коментар