Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

2010 Nissan GT-R от Liberty Walk

Nasko Nikolov

Някога имали ли сте желание да подкарате онова ваше творение от компютърната игра. Този автомобил за който сте похарчили десетки часове и сте го нагласили по свой начин и желание. Е, вече може да го направите благодарение на базираната в Япония тунинг фирма Liberty Walk.

Автомобила използван от тях е Nissan GT-R от 2010 година и е преобразен меко казано до неузнаваемост. Всички знаем японската школа и тяхното виждане относно бодикитове. Колкото по-широки и шокиращи, толкова по-добре. Liberty Walk GT-R е с изцяло нови предна и задна броня. Калниците са раздути максимално, а за да запълнят пространството 20 цоловите джанти са изнесени навън с близо 30 см. Няколко допълнителни елемента като перки, допълнителни въздухосъборници  и голямо ретро крило на задния капак довършват бодикита.

За радост промените по автомобила не са само козметични. Той се е сдобил с регулируемо въздушно окачване и софтуерен ъпгрейд на управлението на двигателя. В крайна сметка 690 конски сили са впрегнати под капака за да защитят новата, по-агресивна визия на „самурая“

Извънземния GT-R е произведен като рекламен автомобил за офиса на фирмата в Англия, но всъщност е възможна продажбата му. Така че ако сте почитател на виртуалните състезания и GT-R това е вашият автомобил.

 

Добави коментар