Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

2010 Nissan GT-R от Liberty Walk

Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
9.5
Искаме го
8.5
8.3

Виртуална реалност

Liberty Walk винаги са знаели как да се движат по ръба между харесваното и мразеното. Мисля че и този път се справиха и дават повод за вихрене в секциите за коментарите. Но от друга страна се знае че някъде там около Дубай вече някой подписва чека.

Някога имали ли сте желание да подкарате онова ваше творение от компютърната игра. Този автомобил за който сте похарчили десетки часове и сте го нагласили по свой начин и желание. Е, вече може да го направите благодарение на базираната в Япония тунинг фирма Liberty Walk.

Автомобила използван от тях е Nissan GT-R от 2010 година и е преобразен меко казано до неузнаваемост. Всички знаем японската школа и тяхното виждане относно бодикитове. Колкото по-широки и шокиращи, толкова по-добре. Liberty Walk GT-R е с изцяло нови предна и задна броня. Калниците са раздути максимално, а за да запълнят пространството 20 цоловите джанти са изнесени навън с близо 30 см. Няколко допълнителни елемента като перки, допълнителни въздухосъборници  и голямо ретро крило на задния капак довършват бодикита.

За радост промените по автомобила не са само козметични. Той се е сдобил с регулируемо въздушно окачване и софтуерен ъпгрейд на управлението на двигателя. В крайна сметка 690 конски сили са впрегнати под капака за да защитят новата, по-агресивна визия на “самурая”

Извънземния GT-R е произведен като рекламен автомобил за офиса на фирмата в Англия, но всъщност е възможна продажбата му. Така че ако сте почитател на виртуалните състезания и GT-R това е вашият автомобил.

 

Добави коментар