Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

2015 Ford Focus от Loder1899

2015 Ford Focus от Loder1899
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
4.5
Искаме го
6.5
6

Пепеляшко

Силно казано "най-красивия", но не може да му се отрече, че привлича окото. В комбинация с един хубав двигател под капака ще бъде в wishlist-а на много хора. А и да не забравя - надписа на предната броня може да го няма или да гласи слогана, който пожелаете.

Често се питам: “За чий ги пишем тези публикации за Ферари, Порше, SLS….?” Сякаш някой с българска лична карта в портфейла ще бъде завладян от снимките и техническите спецификации на тунинг програмата и ще си се впише в сайта на тунера за поръчка. Не ме разбирайте погрешно, такива съграждани си имаме, но те не си губят времето с тунинг сайтове, а директно се обръщат към фирмите производители. Дай Боже всеки му!

Днес обаче няма да пишем за тях. Ще посветим неделната вечер и поредната публикация в bgtuner.com на нещо по-близо до сърцето и джоба. Героя ни се именува Ford Focus и наскоро е получил пластични операции в завода майка, който ни го предлага като модел 2015 година. Промяна, която би трябвало да насърчи търсенето му и котирането на пазара за бюджетни автомобили. И предвид, че героя ни е комби, това го прави още по-логичен избор за закупуване от офисите на Мото-Пфое за “служебен” автомобил. Но това което се случва с всяко поколение на Focus неминуемо ще се случи на и на този. А именно след един неголям период от време в рамките на един паркинг да се намери поне още един. Тук на помощ могат да дойдат германците от Loder1899. След тяхната намеса гарантирано няма да намерите подобен на вашия. И не само – вие ставате собственик на “Най-красивия Focus в света” (по техни думи).
За да постигне това към комбито да добавени нова предна броня, странични прагове и модифициран дифузьор в задната броня. И това само за начало. От тук нататък по желание на клиента могат да се добавят нова изпускателна система от неръждаема стомана, спортни пружини снижаващи купето с 30 милиметра и джанти (19 или 20 инчови)

 

Етикети

Добави коментар