Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

2015 Nissan GT-R от Overdrive

2015 Nissan GT-R от Overdrive
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
5
Искаме го
7
6.3

Корекомско яйце

Ще да е било голямо яйцето което да събере всичките тези перформанс части за тунинговането на Годзила-та. Важното е че се е получило добре и стискаме палци да не е сглобено за някой колекционер, който няма да я кара.

Кой казва, че в България не могат да се случват хубави неща в областта на автомобилният тунинг? Продължаваме да мислим, че нищо съществено и интересно не може да се случи тук и с нищо не могат да ни изненадат…. Нещата са коренно променени откакто на родния пазар се появиха имена като Vilner и Overdrive. И докато за първите скоро не сме писали, то от Авто-мото тунинг центъра разположен в покрайнините на гр. София ни изненадаха приятно с лъскава “играчка”.

Наречен KinderZilla проекта е базиран на Nissan GT-R от 2015 година. Спортния автомобил
е понесъл множество подобрения повечето от които под предния капак. От Overdrive не дават конкретна информация, но списъка с подменените компоненти не е малък. Нови турбини и интейк, нови дюзи, премахнати катализатори, нови интеркулери и подобрено охлаждане и др. От друга страна имаме крайният резултат, а той е внушителен – 800+ конски сили.

Промяната не спира до тук. GT-R-а е получил карбонови преден и заден капак и нов спойлер отново карбонов. Благодарение на тях автомобила е олекнал с 30 килограма. Джантите са подменени с боядисани в черен мат и черен кант BBS-ки, а гумите – полусликове Dunlop Sport Maxx GT600 DSST. Под тях се крие и причината този проект да се именува KinderZilla – модерните напоследък спирачни апарати Kinder. Що се отнася до тях – те не са за красота, а работят заедно с спирачни дискове AP Racing и EBC Yellowstuff накладки.

Добави коментар