Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

350 конски сили в кибритена кутийка

350 конски сили в кибритена кутийка
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8.5
Уникалност
8.5
Искаме го
10
9

Бегачка

Какво имат италианците? Красиви жени и спортни коли. Тук имаме и красотата и спортния дух. Що се отнася до жените, те сами ще дойдат. Само да не искат да се докопат до шофьорското място на това бижу.

150 000 € е повече от висока цена за градски автомобил. Суперавтомобил може спокойно да се придобие за тази сума. Но чакайте да видите за какво говорим.

Автомобила е Fiat 500 Giannini, който със сигурност ще ви накара да се обърнете да го погледнете още веднъж на улицата. Мъника не веднъж е попадал в ръцете на тунери по целия свят (като този например), но този път си намери майстора в лицето на OmniAuto.
Въпреки че раздутите китове са все по-голяма рядкост и предвид факта, че са нож с две остриета е логично да се стреснем при първи поглед. Но колкото повече гледаме мъника толкова повече започва да ни харесва. Хрилете по веждите тук са не само необходими, но и сякаш точно на място. Огромните отвори за входящ въздух пред задните калници са “туширани” с напречен спойлер по цялата дължина на автомобила. Слава Богу под калниците са монтирани правилният размер джанти, които не се губят и в същото време са достатъчно големи за да поберат новата спирачна система от Brembo.
Агресията продължава и в броните, които са с променени и уголемени отвори за въздух. Отвор в предния капак пък ни дава възможността да се насладим и на окачването от Öhlins.

Тук стигаме до съществения момент – сърцето на Fiat 500. То е със скромните 1750 см³ и завидните 350 (!!!) конски сили. Монтираният отзад агрегат задвижва задният мост което може да означава само едно – или забавление на пътя или оцапани гащи на всеки светофар.

От OmniAuto възнамеряват да произведат 100 бройки от мощния мъник.

Етикети

Добави коментар