Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

ABT Audi RS6+

ABT Audi RS6+
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
7
Искаме го
9
8

Алено изкушение

RS6 е напълно достатъчно да покори всеки автомобилен ентусиаст, но да управляваш лимитирана ABT бройка си е равносилно на Нирвана

Придворния тунинг майстор на автомобилите с марка Ауди – ABT Sportsline представи на тазгодишното автоизложение в Женева своето виждане за флагмана RS6. Представена в ярко червено, разработката привлича не само с цвят, но и с характеристики. Към момента техническите данни не са на 100% известни, но това което показаха и обещават е напълно достатъчно да се обърнем към Държавната лотария с кръстосани пръсти.

ABT Audi RS6+ ще бъде произведено в лимитирана серия от (само) 50 броя и нито един повече. Автомобилът ще бъде “напомпан” до 695 конски сили благодарени на техният ABT Power S контролер. Работата на новите близо 100 конски сили и оригиналните за битурбо 4.0 литровия TFSI агрегат ще могат да се чуят отдалеч след инсталирането на новата генерация. Визията на спортиста ще се обнови с нови карбонови добавки – преден лип спойлер, капаци на огледалата, вежди, дифузьор и прагове. Джантите са 22 цолови и могат да бъдат в лъскаво или матово черно. Не става ясно дали е добавено нещо относно окачването на RS6+, но просвета между гумите и калниците е перфектен.

Интериора също е подновен с карбонови елементи. Могат да бъдат открити по таблото, централната конзола, волана, лоста за скоростите и панелите на вратите. Има също и алкантара по вратите и седалките.

Добави коментар