Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 15.07.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi A1 от HS Motorsport

Nasko Nikolov

Тунерите от HS Motorsport представиха в Париж тяхното виждане за мъника Audi A1 1.4 TSI. Най-малкият модел в А-серията на Ауди е получил нова визия и допълнителна мощност под капака.

Истината е, че от HS Motorsport не са единствените виновници за красивото Audi. Проекта е съвместна разработка с няколко фирми, като Autohaus Kempen, CFC Styling Station (на тях се дължи прекрасният сребрист цвят) и Fox Sport. Последните участват с разработката на система за отвеждане на отработените газове. Освен, че е по-оптимизирана и по-лека от  оригиналната от производителите обещават, че и звука ще бъде впечатляващ.

Единственият допълнителен елемент, който се набива на очи е дифузьора под задната броня, който е побрал в себе си накрайниците на изпускателната система. Те са централно разположени в стила на Golf R.

Базовят двигател – 1.4-литров TSI, който е със заводски 122 к.с. е обработен до 147 к.с.

От HS Motorsport предлагат два варианта на 18-цолови джанти. ASA GT1 в черен мат със сребърен кант или ASA GT2 със седем сдвоени лъча също в матово черно или бляскав антрацит. И двата модела се предлагат в комплект с гуми 215/35R18 от марките Hankook или Vredestein

Окачването е поверено на комплект спортни пружини H&R, който приближават автомобила към пътя с 55мм отпред и 60мм отзад.

За да бъде усещането за спортен автомобил пълно към пакета може да бъде включен комплект спортни седалки Recaro Sportster CS.

 

Етикети

Добави коментар