Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi R8 V10 Spyder от Mansory

Audi R8 V10 Spyder  от Mansory
Nasko Nikolov

Сега, когато навън температурата е под нулата мислим за неща като климатик, парно и уютно местенце. Последното нещо което би ни минало през ума е да подкараме кабриолет по централната улица на града. Може би ще променим мисленето си след предложението на тунерите от Mansory и тяхното най-ново произведение базирано върху Audi R8 V10 Spyder.

Отдавна не бяхме писали за творения на базираната в Англия фирма за тунинг Masnory. Ако трябва да бъдем честни винаги сме подхождали към техните проекти с лека насмешка. Забелязваме обаче промяна в стила им. Типичните “изцепки” липсват и автомобилите им са все по-приятни за окото.

Това го доказва и последният им тунинг проект –  Audi R8 V10 Spyder. Кабриолета е получил агресивен аеродинамичен боди кит, който включва нова предна броня, променени странични прагове, нова задна броня, по-голям заден спойлер. Повечето от тях се предлагат в любимият им карбон. Същия може да се открие и като десен върху новите 20-цолови джанти.

Относно двигателя от Mansory предлагат ъпдейт на софтуера, спортен филтър и нова изпускателна система. Резултата е повишение на мощността с 27 конски сили или общ сбор от 552 к.с.

Интериора също е получил вниманието на тунерите. Предложенията са от алуминиеви педали, осветление на във вратите, карбонови аксесоари до персонализирани постелки.

 

Добави коментар