Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

2 Comments

BMW 1-Серия M Coupe от Studie Ag

BMW 1-Серия M Coupe от Studie Ag
Nasko Nikolov

BMW M3 GTS е хардкор версията на стандартния M3, ако можем изобщо така да го наречем. Създаден за да се раздаде на пистата GTS модела е произведен само в 150 броя за целия свят. Неговия V8 4,4-литров двигател осигурява идеалните 444 конски сили за предвижването на карбоновото купе по възможно най-бързия начин от старт линията до финала.

За всички останали, които по една или друга причина не са успели да се доберат до бройка от лимитираната серия остава варианта с тунинговането на собственото BMW до резултат близък до оригинала.
Такова е предложението и на базираното в Япония студио за тунинг  Studie Ag. Тяхната тунинг програма е базирана върху по-малкото братче – 1-серия M Coupe.

Единичката е боядисана в така бленувания оранжев цвят. Купето получава и матово черно задно крило, копирано от GTS. Матово черен е и задния дифузьор. Оригиналната изпускателна система е заменена с модел на Akrapovic с карбонови вложки. Към промените се включва и променения преден капак с отвори за вентилация, както и открояващите се на “портокаловия” екстериор, черни 19-цолови BBS-ки. По желание на клиента те могат да бъдат в оригиналния си сребрист цвят

Няма информация относно техническите характеристики на тунингования автомобил, но все пак нека не забравяме, че заводския 3,0-литровия вграждан в някои модели от 1-серия генерира 340 конски сили.

Comments

Добави коментар