Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.09.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW M3 E92 от IND Distribution

Nasko Nikolov

Ако ви попитам дали бихте искали да сте на мястото на Martin D. как бихте реагирали….?

Martin D. от Америка е човека, който се свързва с тунинг фирмата IND Distribution със странното желание те да се заемат с тунинговането на неговото BMW M3. Единственото му изискване е автомобила да прилича на тунингован от Японска фирма за тунинг.

Познати под съкращението JDM Style (Japanese Domestic Market) тези автомобили се характеризират със специфична визия и типична методика за работа по тях ( обикновено тези автомобили са направени за дрифт)

Купето е получило толкова много добавки по екстериора, че ще е трудно да ги изброим. Започваме с преден спойлер BMW Motorsport M3 GT4, решетки от BMW M3 Edition, затъмнени задни LED светлини от IND, койлоувъри KW Clubsport, изпускателна система Kreisseig Japan с регулируеми клапани, Varis Japan GT задно крило….. и стигаме до контрастиращите в червено джанти Volk TE37 (18х9.5 отпред и 18х10.5 отзад) и гуми Falken RT615K (275/35 и 315/30) Зад тях се виждат спирачните апарати на Brembo и перфорираните спирани дискове от ….. Nissan GT-R.

На 4.0 – литров V8 двигател също е обърнато необходимото внимание. Той е получил ESS Tuning VT2-600 суперчарджер в комплект с нов смукателен колектор. Мощността на BMW M3 вече е 600 конски сили.

Задните седалки за премахната и на тяхно място е инсталиран ролбар, а предните са заменени с такива от Bride GIAS.

Та, пак да ви попитам: Искате ли да сте на мястото на Martin D?

 

Добави коментар