Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW M3 GTRS3 Candy Cane от Vorsteiner

BMW M3 GTRS3 Candy Cane от Vorsteiner
Nasko Nikolov

Тунерите от американската компания Vorsteiner отново се захванаха с немски автомобил, като този път в ръцете им попадна BMW M3 E92 Coupe. В резултат на тяхната работа на бял свят се появява новия спортист GTRS3 Candy Cane. Автомобила получава сериозни визуални и технически подобрения, в резултат на които външният вид става по-привлекателен, а динамиката по-агресивна. За съжаление няма информация за стойността на автомобила, така че ще се задоволим само с тези данни пуснати от представителство на Vorsteiner.

BMW M3 Coupe е получило изцяло нов аеродинамичен бодикит. Отпред е новата броня с карбонови вставки, затъмнени фарове и вентилиран преден капак. Отстрани GTRS3 бодикита продължава със странични прагове, разширени калници и нови лайсни на долната част на вратите. Отзад в новия дифузьор са интегрирани четирите тръби на новата изпускателна система. Върху задния капак е добавен нов лип-спойлер от въглеродни влакна. Купето е боядисано в бяло, покрива в черно, а страничните огледала и джантите са в червено. Дори традиционното бяло-синьо лого на баварския автомобилен завод е с нова цветова схема тук.

С цел намаляване теглото на автомобила задния капак е карбонов, изпускателната система е от титан, а 20-цоловите джанти V-309 Forged 5 Spoke -ковани. Джантите са опаковани с гуми Michelin PS2 Sport в размери 285/25 отпред и 325/25 отзад. Новото спортно окачване KW V3 EDC спомага за снижаване височината на спортиста.

За 4.0-литровия атмосферен V8 бензинов двигател компанията Vorsteiner предлага два варианта за настройка. Нямаме повече подробности, но пакета Stage II увеличава мощността на двигателя до 620 конски сили, което е 200 коня повече от стандартния модел. Серийният BMW M3 развива 420 к.с при 6300 об/мин. и максимален въртящ момент от 420 Нм @ 3900 об/мин. като позволява на спортния автомобил със задно предаване да ускорява до 100 км/ч за 4.6 секунди и да достига максимална скорост от 250 км/ч (електронно ограничена)

 

Добави коментар