Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Cadillac Escalade от FAB Design

Cadillac Escalade от FAB Design
Nasko Nikolov

Нека си припомним какво точно представлява автомобилния тунинг – човешка намеса върху любимия автомобил с цел превръщането му в уникален такъв и превръщане на мечтите на собственика в реалност.
Собственика тук е маниак на тема тунинг и собственик на няколко такива с марката Мерцедес.
Човешката намеса – осъществява се от небезизвестната швейцарска тунинг фирма FAB Design.
Мечтите на собственика – нямаме думи да ги опишем.

Историята започва с молбата към FAB Design да направят изключение и този път да тунинговат не какво да е, а огромният Cadillac Escalade. Сам по себе си неповторим  със своята осанка SUV-a се превръща в поредното предизвикателство за швейцарските тунери.

Escalade-а е получил 100% промяна. Всичко по интериора е променено. Фаровете и задните светлини са тотално променени, добавени са огромни светлини за мъгла, които се съчетават със също огромната предна решетка. Веждите на калниците са раздути, предната и  задната броня са променени, добавена е външна щора, сенник (всъщност не знаем как да го опишем, вижте си го сами на снимката)

Интериора е получил третиране със змийска и алигаторска кожа. Почти всичко в салона е покрито с кожа от влечуго. Това е било изричното желание на клиента.

Без промени остава единствено двигателния отсек.  Там продължава да работи 6.2-литровия V8двигател със своите 409 конски сили.

Та кой е каза, че тунинговането е за добро?

 

 

Добави коментар