Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.09.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Carlsson Super GT C25 Royale

Carlsson Super GT C25 Royale
Nasko Nikolov

Carlsson C25 официално дебютира на изложението в Женева миналата година. Тази година той е отново на изложението, но с още повече подобрения и още по – готино име. Super GT C25 Royale е тунинг проект на Carlsson базиран върху Mercedes-Benz SL 65 AMG. Той включва изобилие от карбонови елементи и оптимизирани технически данни и електроника.

Благодарение на пълния карбонов пакет заменил оригиналното купе, автомобила е по-лек с  180кг. което освен че подобрява скоростния му индекс сваля и центъра на тежестта. Това от своя страна подобрява пътното поведение. Тунинг пакета включва още 20-инчови олекотени джанти и керамични спирачни дискове.

Вътре в Super GT C25 Royale промените включват променена централна конзола, която вече е насочена към шофьора, карбонови елементи и аудио система на фирмата FOCAL. Допълнителният интериорен пакет Clubsport добавя спортни седалки с опция за масаж и вентилация, ролкейдж и 6-точкови спортни колани.

Под капака V12  6.0-литровия би-турбо двигател е тунингован до 743 конски сили и електронно ограничен на 1,150 Nm въртящ момент . Това дава възможност на тежащото близо 2 тона купе да взема дисциплината 0-100км/ч за 3.7 секунди и да достига максимална скорост от  352км/ч.

Carlsson Super GT C25 Royale ще бъде произведен в ограничена серия от 25 бройки. Цената му започва от €429,000, а за €45,000 допълнително може да се закупи Smart ForTwo в подходящите цветови нюанси.

 

Добави коментар