Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.09.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Chevrolet El Camino от LupiniPower

Chevrolet El Camino от LupiniPower
Nasko Nikolov

Коя е вълшебната думичка, която превръща един пикап в равностоен противник на Lamborghini Gallardo?Коя е вълшебната думичка, която превръща един пикап в равностоен противник на Lamborghini Gallardo? Отговора е  LupiniPower.

LupiniPower е семейна италианска фирма със седалище в Южна Африка, която близо 80 години се занимава с доработката на спортни автомобили. Известни (е не и на мен) с работата си върху автомобили с марките BMW, Ford, Volkswagen, Opel и Subaru  и проекти като Ford Fiesta 1.6 със 150 к.с и 135 к.с Suzuki Swift 1.5 днес фирмата  излиза на пазара с Lupini Chevrolet SuperUte.Базирана върху Chevrolet El Camino ( продаван в Южна Африка под името SuperUte)  Lupini SuperUte e пикап, който има под капака си 535 к.с. Мощността идва от вградения под капака 6.2-литров V8 двигател, който обикновено бихме намерили в Corvette ZR1. Немислимото досега съчетание е способно да вземе спринта от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4.4 секунди, което го прави достоен противник на Aston Martin DB9 и Lamborghini Gallardo на пътя. 12.7 секунди е времето за превземането на драг дистанцията от 402м. Максималната скорост е 280 километра/ч.

Автомобила е получил също нови по-големи спирачни дискове, спортно окачване от Bilstein и 20-цолови джанти в черно в комплект с високоскоростни гуми Bridgestone Potenza с размери 245 за предните и 285 за задните.

Цената да прекарате инструментите си от обект А до обект Б по най-бързия начин е $91 ооо.

 

Добави коментар